Ansatte

Den Nationale Scene hadde per 31. desember 2009 totalt 139 ansatte i fast stilling. I tillegg har teatret kunstnere på åremål, vikarer og ekstraengasjerte. Antall ansatte varierer med hvilke produksjoner som er i arbeid, store oppsetninger krever ofte flere folk på plass både på og utenfor scenen. Den Nationale Scene sysselsetter ikke bare de du først og fremst møter ved et teaterbesøk: Skuespillerne.


I tillegg finnes også følgende yrker og verksteder på teateret, som er med for å gi deg de gode teateropplevelsene:Teatersjef, Direktør, Kunstneriske rådgivere: dramaturger, Salgs-, marked og informasjonsavdeling, Inspisienter, Ansvarlige for lys og lyd, Sceneteknikere, Sufflører, Rekvisitører, Garderobebetjenter, Musikere, Instruktør, Scenograf, Kostymedesigner, Malersal, Snekkerverksted, Tapetserverksted, Smie, Kantine, Statister, Maske- og frisøravdeling, Kostymeavdeling, Påkledere, Vedlikehold og rengjøring, Økonimiavdeling og enda flere.


Send oss gjerne en e-post: Kjenner du navnet på den du vil sende e-post til legger du det inn etter malen fornavn.evt. mellomnavn.etternavn@dns.no (æ=ae, ø=o, å=a) eller send e-posten via adressen dns@dns.no, merket med navn på avdeling/ person.

Den Nationale Scene
Tlf. 55 54 97 00
E-post: dns@dns.no

Telefon billettbestilling: 55 60 70 80

Webredaktør: Ole Friele jr.
Web-løsning: Reaktor Kyber AS

Våre sponsorer: