Spørsmål om billettkjøp

Går det ut på ett om jeg bestiller per telefon, per fax/brev eller via Internett
Bestillingen din er like høyt prioritert uansett bestillingsmåte. Du skal ikke være redd for at bestilling via brev, fax eller kjøp over Internett ikke blir behandlet raskt.


Hvordan vet jeg at kjøpet er i orden hvis jeg kjøper billetter på Internett?
Du får et referansenummer for henting av billetter når du kjøper disse over Internett, når du har fått oppgitt dette nummeret er billettene dine.


Hvorfor får jeg bare kjøpe nummerert plass på Store Scene?

Det er kun Store Scene som har plassbilletter. I Teaterkjelleren og på Lille Scene er det unummererte plasser, hvilket betyr at du kan sitte der det er ledig når du ankommer salen. Ingen plasser er reservert.

 

Hva er forskjellen på de ulike seksjonene på Store Scene?
Publikumsplassene på Store Scene, også kalt teatersalongen, er fordelt på fire seksjoner: Orkester (to fremste rader - ikke alltid tilgjengelig), Parkett (radene nede i salen), Frontlosje (første balkong) og Balkong (helt øverst).


Kan jeg bestemme selv hvor jeg vil sitte hvis jeg bestiller på Internett?
Du fyller ut ønsket seksjon når du bestiller billett. Billettkontoret vil uansett og alltid finne den best tilgjengelige plassen for deg i salen.

 

Er det billige billetter for skoleelever, studenter og pensjonister?
Ja, sjekk de enkelte forestillingene for rabatter.

 

Hvor lenge før forestillingen begynner bør jeg komme?
Dørene åpner vanligvis 30 minutter før forestillingsstart, og vi setter pris på om publikum har funnet plassene sine senest 5-10 minutter før forestillingen begynner.

 

Hva er aldergrensen på de forskjellige stykkene?
Det er ingen bestemte aldersgrenser, men vi anbefaler deg å sjekke vår "barn og unge"-seksjon for å lese om egnede forestillinger for mindreårige.

 

Er det adkomst for rullestolbrukere?
Ja, på Store Scene og i Teaterkjelleren. Vi setter pris på om du sier fra ved billettbestilling hvis du bruker rullestol. Se også "Informasjon for funksjonshemmede".

Den Nationale Scene
Tlf. 55 54 97 00
E-post: dns@dns.no

Telefon billettbestilling: 55 60 70 80

Webredaktør: Ole Friele jr.
Web-løsning: Reaktor Kyber AS

Våre sponsorer: