Priser, rabatter og gruppebestillinger


Priser
Billettprisene varierer fra scene til scene, fra forestilling til forestilling og i noen tilfeller også ut fra hvor du vil sitte i salen. Sjekk programmet for å få vite hva billetten koster til akkurat den forestillingen du ønsker å se.


Rabatter
Den Nationale Scene har gode rabattordninger både for grupper, studenter og pensjonister. Vanligvis er rabattene oppgitt i programmet. Sjekk den forestillingen du ønsker å se! Merk: Du kan ikke benytte deg av flere rabatter samtidig.


Funksjonshemmede som kjøper billett til full pris ved Den Nationale Scene, kan få gratisbillett for sin ledsager. Ledsager må ha med ledsagerbevis.

 

Gruppebestilling
Teatrets salgsavdeling holder til i egne lokaler i Engen 20 (ved siden av Café Opera). Vi tilbyr opplegg for bedrifter og organisasjoner som ønsker å oppleve gleden over å gå sammen i teatret. Her drives også et utstrakt samarbeid med skolene i Bergen og omegn. Priser for grupper er som oftest oppgitt på de enkelte forestillinger. Sjekk programmet!


Hvis ikke din bedrift/organisasjon/skole allerede har en teaterkontakt, ring salgsavdelingen for å få nærmere informasjon om ordningen.
Telefon: 55 54 97 20
E-post: dns@dns.no

 

NB! Vil du ha gode plasser eller være sikret plass på spesielle dager for en gruppe besøkende, er det best å være tidlig ute med bestillingen.

Den Nationale Scene
Tlf. 55 54 97 00
E-post: dns@dns.no

Telefon billettbestilling: 55 60 70 80

Webredaktør: Ole Friele jr.
Web-løsning: Reaktor Kyber AS

Våre sponsorer: