Knutsen & Ludvigsen på teatret

knutsen og ludvigsen stort.jpg
De glade og underfundige trubadurer og venner, Knutsen & Ludvigsen, har en selvskreven plass i norsk kultur, i våre hjerter og på Den Nationale Scene.


Det univers som vokser ut av Øystein Dolmens og Gustav Lorentzens generøse sangproduksjon og gjøgleri, innbyr til teaterlek og publikumsshow av ypperste kaliber. Og det er akkurat det vi vil by på når vi har invitert Arvid Ones og Øystein Dolmen til å være med på å leke frem vår helt egne, bergenske Knutsen & Ludvigsen forestilling.

Skuespillerne Frode Winther og Pål Rønning ser frem til å gi seg i kast med elleville ablegøyer og solide norske musikkslagere. De to vil stå sentralt i produksjonen som radarparet og superduoen, Knutsen & Ludvigsen.

 

Vi tør spå at det ikke vil være langt mellom de musikalske høydepunktene i denne forestillingen hvor humor og varme vil stå i sentrum. Heller ikke de visuelle teateropplevelsene skal det skorte på i høstens familiesatsning, som vil følge opp de figurteatergrep som ensemblet på DNS har stiftet bekjentskap med i Vidar Magnussens "Jungelboken" (2010) og i Liv Heløes "Blå Jakt" (2011).

 

Vi gleder oss til å skape en storartet opplevelse for store og små.

 

Dukker: Dukkenikkerne


Regissør: Arvid Ones
Scenograf/kostymedesigner: Tore Sæther

Med:
Frode Winther, Pål Rønning, Dorina Eldøy-Iversen, Tormod Løvold, Lars Jacobsen, Tonje Bakken

 

Premiere på Store Scene lørdag 1. oktober 2011.

Den Nationale Scene
Tlf. 55 54 97 00
E-post: dns@dns.no

Telefon billettbestilling: 55 60 70 80

Webredaktør: Ole Friele jr.
Web-løsning: Reaktor Kyber AS

Våre sponsorer: